top of page

Uiteraard zijn wij er ook voor jullie

OOK VOOR ONS ?

Uiteraard zijn we er ook ook voor jullie ! Hieronder een overzicht voor wie we kunnen helpen.

HORECA

Niets zo vervelend dan een slechte akoestiek

op restaurant of op café! Onze

stillr. akoestische collectie biedt de ideale oplossing voor al het onaangename lawaai ...

PARAMEDISCH

Kan je soms de naald horen vallen in een dokterspraktijk? Of zijn er soms akelige stiltes wanneer je op bezoek moet bij de tandarts? stillr. biedt jou de oplossing ...

IMG_6349.jpeg

SCHOLEN

Speciaal voor scholen hebben we een apart productgamma: lagere prijs maar even efficient! 

danneels 10.jpg

KANTOOR

Rustig werken op kantoor in een aangename omgeving waar lawaai geen probleem vormt?

Onze kantoor toepassingen bewijzen het ...

B&TF 16.jpg

PRIVE

Onze stillr. akoestische oplossingen

passen prima in jouw bureau, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, ... 

Maar ook zelfs in uw thuis wellness ...

Akoestische panelen zijn overal toepasbaar daar waar er geluid als storend wordt ervaren zoals in café's, restaurants, kindercrèches, opname studio's, repeteerruimtes, scholen, eetzalen, indoor speeltuinen, ... maar ook gewoon in woonkamers, open keukens, slaapkamers of badkamers. We zijn er van overtuigd dat een goede akoestiek bijdraagt aan een comfortabelere leefruimte of productievere werkruimte! Met stillr. akoestisch comfort brengen wij ambachtelijk vervaardigd akoestische oplossingen met een warme uitstraling om lawaai en galm aan te pakken.

De effecten van akoestiek op prestaties en gezondheid zijn duidelijk. Geluid is niet voor niets de grootste stoorfactor in kantooromgevingen en onderzoek wijst dan ook uit dat medewerkers gemiddeld 86 minuten per dag verliezen door afleiding en onderbrekingen. Verschillende studies hebben echter ook aangetoond dat blootstelling aan lawaai op de werkplek tot lichamelijke en psychische klachten kan leiden. Als je een dag lang in een drukke ruimte met veel lawaai werkt, vergt dat energie en voel je je moe als je thuiskomt. Dit kan je immuunsysteem aantasten waardoor je vatbaarder bent voor allerlei ziektes. Wanneer een kantoorgebouw is uitgerust met voorzieningen die gebruikers beschermen tegen ongewenst geluid is het gemiddelde aantal ziektedagen aantoonbaar lager. Dat maak het investeren in akoestiek rendabel. Onze stillr. producten bieden niet alleen een functie aan maar vormen ook een stijlvol object in ieders interieur. Warmte en zachtheid voor het oor... maar ook voor het oog! Want wij maken het graag stiller voor u!

bottom of page