top of page

BUREAUPANEEL

Een bureaupaneel vormt een scheidingselement om uw werkplek of werkzone af te bakenen. Een ideale akoestische oplossing om rust te creëren op uw werkplek en om de productiviteit te verhogen. Tijdens of na de huidige corona crisis wilt u uw medewerkers veiliger op kantoor laten werken? U kan hiervoor gebruik maken van onze akoestische scheidingswanden. De bureaupanelen bieden een aangename onderverdeling of visuele scheiding tussen verschillende werkplekken op kantoor en bovendien maken ze het nog eens stiller voor u.

 

Onze panelen zijn bovendien bijzonder efficiënt in het wegnemen van geluid en werken daardoor zeer goed tegen nagalm in uw kantoor. De sfeer wordt daardoor veel aangenamer en rustiger wat een verhoging van de productiviteit zeker ten goede komt. Twee vliegen dus in één klap! 

De bureaupanelen, die in enkele standaard maten worden aangeboden, worden bovenop het bureau gemonteerd dmv magneten. Het paneel kan permanent of tijdelijk bevestigd worden aan uw bureaublad. Door de magneten kan deze gemakkelijk er afgehaald worden. Er is een spatie van ongeveer 2 centimeter tussen het paneel en het bureaublad zodat eventuele kabels vlot onder het paneel door kunnen. De bureaupanelen zijn steeds 65cm hoog en worden standaard voorzien in enkele lengtematen die overeenkomen met standaard bureaublad maten. Zo is er steeds een paneel dat juist gepast is voor uw werkplek.

technische werking: De 5 cm dikke kern van onze panelen zorgt voor een efficiënte en snelle geluidsabsorptie tot vlot 100% absorptie van het storende geluid of lawaai, afhankelijk van de frequentie van het geluid met een gewogen gemiddelde geluidsabsorptie van 70%. (volgens EN ISO 11654 over de octaafbanden 250-4000 Hz). 

 

Voor de afwerking onze bureaupanelen klikt u hier.

bottom of page