top of page

KEUZE IN AFWERKING!

Met stillr. brengen wij ambachtelijk vervaardigd akoestische oplossingen met een warme uitstraling. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, wat betreft de materiaalkeuze, voor de afwerking van onze akoestische collectie. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen die zorgvuldig zijn uitgekozen en meedragen aan een goede akoestische absorptie. De stoffen komen in een aantal standaard kleuren maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar die we tegen een meerprijs aanbieden. Onderstaande collecties verzorgen afwerking van onze akoestische wand- en plafondpanelen en onze losstaande elementen. 

STANDAARD KLEUREN

Onze standaard stillr. collectie heeft volgende kleuren in zijn gamma (van links naar rechts):

TEXTURE STOF (links) :  turfbruin, schelpgeel, zandbeige, kiezelgrijs en wit

TOUCH STOF (rechts) : olijfgrijs, amandelbeige, antraciet, noordzeeblauw en asgrijs

Bekijk hier onze projecten in onze standaard  afwerkingen.

TOUCH COLLECTIE

Panelen uit de TOUCH collectie worden overtrokken met vilt van 100% scheerwol. Een natuurlijk materiaal met een zeer goed absorptievermogen. Klik op de waaier om de kleurkeuze mogelijkheden te bekijken. Indien u meer info wenst, gelieve ons een seintje te geven.

Benieuwd naar onze kleurkeuze combinaties? Klik dan hier!

detail 02.jpg
swap 02
detail 03.jpg
swap 02

TEXTURE COLLECTIE

Panelen uit de TEXTURE collectie worden overtrokken met een ruw geweven synthetische stof. Een synthetisch materiaal dat een EU Ecolabel certificaat heeft. Klik op de waaier om de kleurkeuze mogelijkheden te bekijken. Indien u meer info wenst, gelieve ons een seintje te geven. 

Benieuwd naar onze kleurkeuze combinaties? Klik dan hier!

bottom of page