top of page

WANDPANEEL

Een akoestische wandpaneel is budgettair de meest vriendelijke oplossing om u te ontdoen van een slechte akoestiek. Door het creëren van enkele standaard afmetingen, (medium paneel 47cm x 95cm, large paneel 95cm x 95cm en extra large paneel 190cm x 95cm), slagen we er in om de prijs te drukken.

 

Een akoestische wandpaneel (idem voor de plafondpanelen) is 5 cm dik en samen met het ophangsysteem, dat het paneel 2cm verwijdert van de muur, bedraagt de totale dikte 7cm. Deze is noodzakelijk om een efficiënte en snelle geluidsabsorptie te bekomen van het lawaai in de ruimte. Een wandpaneel wordt steeds geleverd inclusief een houten beugel, die je zelf kan bevestigen aan je muur. Alles is gemakkelijk zelf op te hangen want elk wandpaneel is voorzien van 4 zwarte houten vleugels, telkens op de hoeken, waarmee je het paneel op de meegeleverde zwarte houten muurlat kan haken. 

Een medium wandpaneel (47cm x 95cm) biedt een absorberend oppervlakte aan van 0,5 m2, een large wandpaneel (95cm x 95cm) biedt een absorberend oppervlakte aan van 1 m2 en een extra large paneel (190cm x 95cm) biedt een absorberend oppervlakte aan van 2 m2. 

technische werking: De 5 cm dikke kern van onze wandpanelen zorgt voor een efficiënte en snelle geluidsabsorptie tot vlot 100% absorptie van het storende geluid of lawaai, afhankelijk van de frequentie van het geluid met een gewogen gemiddelde geluidsabsorptie van 70%. (volgens EN ISO 11654 over de octaafbanden 250-4000 Hz). 

 

Voor de afwerking van onze wandpanelen klikt u hier.

bottom of page