top of page

SPACER

Een spacer of verplaatsbare scheidingswand vormt een scheidingselement om uw werkplek of werkzone af te bakenen. Een ideale akoestische oplossing om rust te creëren op uw werkplek en om de productiviteit te verhogen. Een vrijstaand paneel dat uw ruimte snel en gemakkelijk kan indelen in verschillende zones. Ideaal akoestisch om uw thuiswerkplek te scheiden van uw andere huiselijke activiteiten. Een "paravent"-systeem om uw ruimte of kamer op te splitsen of af te schermen. Onze scheidingselementen zijn, net zoals de bureaupanelen, bovendien bijzonder efficiënt in het wegnemen van geluid en werken daardoor zeer goed tegen nagalm in uw ruimte. 

De spacer komt in twee standaard formaten met de large (breedte 60cm x hoogte 150cm) en een extra large (breedte 95cm x hoogte 195cm) en heeft één zwart metaal gelakte voetsteun waaraan de magneten van het onderkant van het paneel kunnen vasthechten. Op deze manier blijft het paneel recht staan. Indien er een andere maat gewenst wordt in deze toepassing, dan spreken we over een dubbelzijdig gestoffeerd maatwerkpaneel. Hierbij kan dan een voetstuk geleverd worden zodat dit maatwerkpaneel kan ingezet worden zoals de spacer.

technische werking: De 5 cm dikke kern van onze panelen zorgt voor een efficiënte en snelle geluidsabsorptie tot vlot 100% absorptie van het storende geluid of lawaai, afhankelijk van de frequentie van het geluid met een gewogen gemiddelde geluidsabsorptie van 70%. (volgens EN ISO 11654 over de octaafbanden 250-4000 Hz). 

 

Voor de afwerking onze spaces klikt u hier.

bottom of page