top of page

MOON

De Moon brengt met zijn ronde vorm een dynamische plafondoplossing om u te ontdoen van lawaai en galm. De Moon is idem aan onze plafondpanelen maar is ontwikkeld om onze plafondoplossingen meer dynamisch te maken. De moon kan aan het plafond gehangen worden met magneten (zoals de plafondpanelen), maar zal meestal opgehangen worden door middel van een pendelsysteem met stalen kabels. Door dit pendelsysteem kan de moon geïnclineerd worden. Door deze inclinatie kan dit akoestisch element een meer bewegende flow brengen in de ruimte.

De moon is net zoals de standaard wand- en plafondoplossingen 5 cm dik en heeft een diameter van 95cm. Het ronde paneel heeft een akoestisch absorberend oppervlakte van +/- 1m2, vergelijkbaar met het absorptievermogen van één large paneel. De stof van de moon wordt rond een stevig houten kader getrokken en naadloos tot bijna onzichtbaar afgewerkt.

technische werking: De 5 cm dikke kern van onze plafondpanelen zorgt voor een efficiënte en snelle geluidsabsorptie tot vlot 100% absorptie van het storende geluid of lawaai, afhankelijk van de frequentie van het geluid met een gewogen gemiddelde geluidsabsorptie van 70%. (volgens EN ISO 11654 over de octaafbanden 250-4000 Hz). 

 

Voor de afwerking van de moon klikt u hier.

bottom of page