top of page

BASE

De base is een losstaand akoestisch absorberend object ter verbetering van uw akoestiek! U zoekt een flexibel inzetbare akoestische oplossing? En u heeft geen ruimte meer vrij aan uw wanden of plafond? Dan is dit verplaatsbaar element het ideale product om in te zetten in uw ruimte! De base absorbeert het lawaai en de galm voor u in een driehoekig volume op een vrijstaande voet en maakt het graag stiller voor u. Een volledig losstaand element, verplaatsbaar in de ruimte.

Met zijn akoestisch absorberend oppervlakte van 2m2 kunnen we deze gaan vergelijken met het absorptievermogen van twee large panelen. De base heeft een hoogte van 158cm en staat op +/- 32cm van de grond door middel van een verplaatsbaar driehoekig onderstel. De stoffen worden rond een stevig houten kader getrokken en naadloos tot bijna onzichtbaar afgewerkt. De verticale naad van de afwerking is slechts zichtbaar langs één zijde van de base. Deze naad vormt een detail dat wij graag willen tonen. 

 

technische werking: De gehele kern van het volume zorgt voor een efficiënte en snelle geluidsabsorptie tot vlot 100% absorptie. (volgens EN ISO 11654 over de octaafbanden 250-4000 Hz) Vanwege de grote massa aan akoestisch absorberend materiaal is de base uitermate geschikt voor het opnemen van zware basgeluiden.

 

Voor de afwerking van de base klikt u hier.

bottom of page