top of page

PRIVE

Onze stillr. akoestische oplossingen passen prima in jouw bureau, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, ... Maar ook in uw thuis wellness! Vanwege onze achtergrond als interieurontwerpers en onze ervaring in diverse projectinrichtingen bieden wij akoestische oplossingen aan met het oog deze op een mooie esthetische manier te integreren in uw interieur. De nodige aantal stillr. akoestische oplossingen in uw ruimte brengen en een samenhangend geheel creëren is mede onze ambitie.

Vanuit deze visie brengen wij met stillr. akoestisch comfort een technisch superieur product omwille van zijn hoge akoestische absorptiewaarden, ambachtelijk vervaardigde oplossingen met een warme uitstraling, gecombineerd in aantrekkelijke collecties. Een goede akoestiek draagt namelijk bij aan een comfortabelere leefruimte. Onze producen bieden niet alleen een functie aan maar vormen ook een stijlvol object in ieders interieur. Warmte en zachtheid voor het oor, maar ook voor het oog...

 

Hieronder kan u enkele van onze realisaties terugvinden van onze privé projecten. Indien u graag wat meer informatie wenst betreffende de akoestische toepassingen in één van onderstaande projecten, aarzel niet ons te contacteren!

bottom of page